hair luxury
Haar mode: alle trends niet te missen dit jaar


Hair Luxury :

Inmiddels is het jaar veranderd, het is daarom goed om alle nieuwe haar trends te ontdekken 2015 van kappers, de bezuinigingen en kapsels die tussen nu en de volgende maanden uit de mode zullen gaan, strikt gedeeld door de verschillende voorkeuren die elke vrouw kan hebben, kort, lang of gemiddeld haar , bewegen, krullend of super glad. Er zal nieuws zijn, zowel in termen van kappers, en voor kleuren en, ook, voor de soorten kapsels om te pronken in het dagelijks leven of speciale gelegenheden. Als iemand bang was dat kort haar uit de mode zou gaan in 2015, laten we zeggen dat het absoluut stil kan zijn! De jongensachtige bezuinigingen, een echte must voor sommige seizoenen, zijn niet voorbestemd om te verdwijnen, inderdaad, meer en meer vrouwen zullen kiezen ze gesleept zelfs door de Golf van beroemdheden die kiezen voor super korte helmen, misschien met asymmetrische Tufts, originele Pixie, ad hoc krullen voor een korte film geïnspireerd door punk rock... De vintage stijl zal ook een eigen ruimte hebben en zal worden gekenmerkt door korte en Super gladde sneden, met Tufts van golven op het voorhoofd. Al deze kapsels, niet in staat om te worden opgemaakt met echte gewassen, zal worden versterkt door haaraccessoires, hoofdbanden en kostbare cirkels in de eerste plaats. Als voor de gemiddelde bezuinigingen de onbetwiste koning van 2015 zal de lange Bob. Op zijn zachtst gezegd, de historische snede die Jennifer Aniston beroemd maakte in vrienden, alleen dat die de jaren ' 90 waren en nu de jaren 2000 is gegaan van een stuk en een kapsel van dit soort wordt verrijkt door nieuwe ideeën zoals: asymmetrieën in de Tufts om deel te verbergen en geef een sexy en mysterieuze look, ad hoc weegschalen die het totale volume geven aan het kapsel, natuurlijk schokkerig effect om te worden versterkt met semi-collecties die enkele strengen laten om het gezicht te omlijsten. Lang haar, in 2015, zal een paar halve maatregelen betekenen. Maak gewoon een keuze tussen de gladde, Super gladde, of de schokkerig, bij voorkeur natuurlijk, en je zult nog steeds aan je voeten vallen. In die zin dat beide tendensen natuurlijk gerespecteerd zullen worden. Wat betreft de gladde zullen we nog steeds de symmetrische Fringe, of de volumineuze en geschaalde Tufts als voor de middelgrote bezuinigingen, in plaats daarvan, met betrekking tot de beweging, in plaats daarvan, het effect zal moeten zijn strand golven, dat is, zo natuurlijk mogelijk, misschien versterkt door effecten van of spat licht. Onder de klassieke kapsels zullen de vlechten nog steeds de protagonisten zijn, maar in plaats van de laterale die de laatste seizoenen hebben gekarakteriseerd, zullen we ze bij voorkeur dubbel en symmetrisch zien, een Pippi modern en niet te kinderachtig!

Encyclopedic hair website


Kappers zorgen voor de gezondheid van haar in schoonheids-en esthetische salons, met stijl kapsels voor mode-haar Foto's en verkoop van haarverzorgingsproducten.

Verwante onderwerpen

Het lexicon van kappers

Hair Luxury, kappers, haar, gezondheid, schoonheidssalons, haar mode Foto's, kapsels, esthetiek, verkoop, kaalheid zorg, Hair Luxury, haaruitval, kleurplaten, zonne streken, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hair Luxury, Globelife, Fair Hairdressers, haar producten merken, kapperssector, Haarverf bedrijven, professionele kapper producten fabrikanten, produceert lijnen met derde partijen, private labels, haaraccessoires, Hair Luxury, kappers retailers, groothandelaren verkopers haar producten, dealers kappers producten, kapper, schoonheidssalons, marktonderzoek in de haar mode-industrie, haar dressing apparatuur, haar informatie, haar informatie, Hair Luxury, nieuws Kappers producten, meubel Kapsalons, import export, Kapper benodigdheden

X

privacy